Csapatfotó

A BÁCSVÍZ KVSC úszói a XI. Hód Faktor Kupa kétnapos úszóversenyen vettek részt a hétvégén, ahol 35 egyesület 506 sportolója rajtolt.

 

A BÁCSVÍZ KVSC 26 versenyzője 14 arany, 22 ezüst és 17 bronzéremmel térhetett haza, mindemellett számos egyéni csúcs, jelvényes idő és az Országos Bajnokságokhoz szükséges szintidők teljesítése is sikerült. A csapatok pontversenyében az előkelő harmadik helyen zártak 631 ponttal a Szegedi Úszó Egylet és a Hódmezővásárhelyi SUVC mögött.

Éremszerzők: Kerekes Luca, Czeglédi Diána, Mohay Janka, Pap Kata, Pajor Franciska, Bogdán Luca, Kosztolányi Anna, Szilvási-Hazag Alíz, Czeglédi Zselyke, Tóth Molli, Szabó Nóra, Domján Noémi, Mácsai Dóra, Király Léna, Czeglédi Kenéz, Mozsárik Levente, Wórum Benedek, Vizin-Esquivel Daniel, Kollár Bálint, Gajári Márk, Osztényi Dániel.

További pontszerzők: Katona Lujza, Márhoffer Soma, Fodor Ildikó Amira, Hajagos Benjamin, Farkas Janka.

A héten újabb izgalmas napok jönnek az egyesület úszói és szurkolóik számára, hiszen a még utánpótlás korú versenyzők szerdától a Felnőtt Úszó Országos Bajnokságon méretik meg magukat a Debreceni Sportuszodában.

Felkészítő edzők: Nagy Zoltán, Bálint Zoltán, Bács Ferenc

Hajrá KVSC!