BCSVZ KVSC Budapest Kupa I fordul csapatkp

A BÁCSVÍZ KVSC versenyzői a hétvégén a Tüske Csarnokban mérhették össze jelenlegi felkészültségüket a Budapest Kupa, illetve az Utánpótlás Verseny I. fordulóján. Szombaton a 2007-ben születettek és idősebbek, vasárnap a 2009-ben született és fiatalabb úszók versenyeztek.

A szombati Budapest Kupa I. fordulóján elért eredmények biztatatásul szolgálnak az év hátralévő versenyeire, hiszen komoly versenyterhelés mellett, ami 5-6 versenyszámban való indulást jelent, a vízbe ugrások 50 százalékában egyéni csúcs született.

A versenyen Gál Olivér 50 méter mellúszásban, Czeglédi Kenéz 400 méter gyorsúszásban ezüstérmet szerzett. A versenynap végén a frenetikus hangulatú váltószámokban a fiú gyorsváltó is ezüstérmet nyert, 11 induló csapatból csak a Kőbánya csapata előzte meg őket. A váltó tagjai: Czeglédi Kenéz, Kis Bence, Hajagos Benjamin, Wórum Benedek. A női gyorsváltó 14 csapat közül a 6. helyen végzett. A váltó tagjai: Pajor Franciska, Czeglédi Zselyke, Király Léna, Farkas Janka.

A BÁCSVÍZ KVSC a csapatversenyben a 40 induló csapat közül a 8. helyen végzett. Egyéni összesítésben a lányok közt Pajor Franciska a 8. helyen, a fiúk közt Czeglédi Kenéz a 9. helyen végzett a ranglistán az összetett pontversenyben.

A vasárnapi Utánpótlás versenyen Mohay Janka képviselte az egyesületet, ahol a 100 méteres gyorsúszásban ezüstérmet, 100 méteres hátúszásban bronzérmet nyert.Mohay Janka

Márciusban egy, illetve kéthetes edzőtáborban vesznek részt a BÁCSVÍZ KVSC úszói Hódmezővásárhelyen, illetve a Kecskeméti Fürdőben, így készülve a szezon második ciklusának befejezésére.

Mészáros Dániel a Magyar Úszó Szövetség Héraklész keretének tagja ezután még egy olaszországi edzőborban készül a nyári bajnokságra.

Felkészítő edzők: Nagy Zoltán, Bálint Zoltán, Bács Ferenc

Hajrá KVSC!